Laten maken

Wat moet ik kiezen ?
Kant en klare online winkel oplossing ? Een "gratis" en makkelijke online winkel bij een van de bekende aanbieders? Of toch maar liever een op maat gemaakte online shop?
Het aanbod  van de "snel klaar"  en "binnen 20 minuten online " shops  is divers en groot en het lijkt allemaal zo eenvoudig....................

Maar....is DAT NU DE GOEDE KEUZE VOOR U ?

Voor  het laten maken van een goede web winkel /online shop komt meestal net iets meer kijken, dan simpelweg een paar product fotos  door geven en "dan komt het wel voor elkaar".
De webwinkel gaat immers een onderdeel van uw bedrijf betekenen en daar is een zekere goede, georganiseerde structuur voor nodig.
Dan zijn er ook nog vele aanbieders van webshops, die  met maandelijke kosten werken  en zelfs  met kosten per product...........en dat kan op den duur best behoorlijk oplopen.

Ja, onze start prijs is  iets hoger dan gewoon... Maar dat zijn dan wel  "eenmalige" kosten, waardoor u vaak  al in het tweede jaar de kosten van ons ontwerp-werk er al uit heeft.

Na uw aanvraag lopen wij stapsgewijs alle noodzakelijke onderdelen voor een goede opzet van een succesvolle web winkel met u door.

Online betalen / geld ontvangen

Dit  is wel haast de sleutel van het geheel.  Uw online klanten, gaan u online betalen.
Daar  moet een betaal-engine voor worden ingebouwd om de overdracht op uw rekening te krijgen. Omdat we in Nederland  erg gewend zijn aan het IDEAL betalen is dat dan ook een voorwaarde voor uw webshop.

De aanvraag van zo een betaal-engine dient u vooraf zelf uit te voeren via  de bekendse partners : MOLLIE  of SISWO.
Beide  zijn  goed werkende  Payment managers tegen redelijke tarieven.

Uw website zorgt voor automatisch aangemaakte  facturen en bevestigingen naar de klant  en natuurlijk  van alle bestellingen ook naar uw administratie.
Daarnaast worden alle orders in een database opgeslagen, welke u makkelijk online kan inzien.

Look & Feel

U heeft reeds een winkel, maar wilt (onder de huidige omstandigheden) ook graag online gaan verkopen. Daarmee kunnen wij behulpzaam zijn, het is immers ons vak.
U heeft al zorg genoeg aan het runnen van uw winkel, aan bestellingen,voorraad, administratie...
Wij zijn vaardig in digitale producten en weten dit  voor u  zo in te richten, omdat geen winkel of bedrijf  hetzelfde  is .............

Producten tonen en kunnen bestellen zijn de hoofd ingredienten van een webwinkel. Maar  u wilt ook herkenbaar zijn met uw eigen stijl/vormgeving/bedrijfs logo etc. en niet zomaar lijken op de vele andere aanbieders van online producten.
Laat ons al die zorgen nou voor u overnemen, het is ons vak !
Samen komen we er uit !

In de basis  is een winkel, ook een online winkel, natuurlijk gewoon een plek waar je kunt kopen  en betalen voor wat je koopt. U met uw webwinkel-team gaat daarna zorgen, dat de klant het bestelde inderdaad thuis bezorgd krijgt.
Wij maken uw on-linewinkel, van de grond af, zodat uw winkel, zich onderscheid  van
de grote  en toenemende kant en klaar oplossingen.

10 Stappen naar een succesvolle online winkel

stap 1

aanvragen

geef via de website /bestelformulier uw gegevens door
stap 2

Verzamelen

maak een indeling voor groepen van uw producten
stap 3

Verzamelen

maak (of laat maken) productfoto's, geef alle fotos de productnaam ( handig is als ook de prijs wordt toegevoegd aan het foto-bestand : schoenen-heren-bruine instap-66,50.jpg)
stap 4

Voorbereiden

Maak voor al uw producten ( indien nodig) een korte en uitgebreide omschrijving
stap 5

Aan de slag

Samen zorgen we voor overzichtelijke categorie/productlijsten in EXCELL. samenstelling van kolommen aan de hand van uw voorraad volgens opgave in overleg met Madstudio.
stap 6

Uitvoeren

aan de hand van deze aangeleverde gegevens, maakt Madstudio de basis constructie aan. Plaatst de producten in bijbehorende groepen en zorgt voor de juiste prijsvermelding. Uw betaal methode wordt geactiveerd en contact formulieren worden aangemaakt.
stap 7

Verkopen

Afhankelijk van de hoeveelheid producten en bijkomende werkzaamheden, zal uw nieuwe online winkel meestal al na 14 dagen ( en wat langer voor een winkel met heel veel producten) online kunnen staan en kunt u de bestellingen gaan uitvoeren.
Stap 8

Onderhoud

Nu de ( UW) webwinkel online staat, ontvangt u van Madstudio twee inlog codes. Een voor het totale beheer van de website. Deze moet u voorzichtig en behoedzaam gebruiken, fouten kunnen de website onbereikbaar maken. De tweede code is voor het onderhoud aan het winkel gedeelte. Hiermee kunt u, na een korte weg-wijs-maak- instructie door Madstudio, zelf op snelle en eenvoudige wijze producten toevoegen of verwijderen. Of alle prijzen aanpassen, of een extra advertentie plaatsen voor een aanbieding
stap 9

Proberen

Probeer het "onderhouds" account in uw eigen tempo uit. Gedurende de eerste drie maanden zal Madstudio adviezen geven en u helpen als het "effe "niet lukt. Er is altijd een reserve back-up aanwezig, dus u kunt het veilig verkennen.
Stap 10

Klaar

Ga er nu maar lekker voor zitten. Uw online winkel is klaar en u bent baas in eigen Winkel...........Veel mooier kunnen we het niet maken. Veel plezier met uw webshop !