Voorbeeld van deze online winkel demo is gebaseerd op "basis" constructie. Meestal de beste keuze, omdat al teveel toeters en bellen en bewegings effecten, de feitelijke werking  in de weg kunnen zitten. Laad tijd van de pagina en bandbreedte van het netwerk, zijn variabele factoren hoe snel een website kan werken. Alle webwinkels van Madstudio zijn uiteraard ook Mobile-ready !!
Alle websites  welke door Madstudio gemaakt worden staan allemaal wel op Nederlandse servers, als eerste voorwaarde om de laadsnelheid te kunnen  garanderen.
Dit is een voorbeeld van een strakke "basis"webwinkel. Wat u hier dus (nog) niet ziet of vind zijn bijvb.  "meest favoriete  producten ", "nieuwste producten" of  "onlangs bekenen producten". Voor de ene winkel kan dat juist belangrijk zijn om te tonen, terwijl het voor de andere winkel totaal overbodig is. Op mobiele  weergave neemt dit vaak  onnodige en zelfs ongewenst ruimte in. Naar gelang de aard van uw winkel en  het aantal te tonen producten, kunnen deze toevoegingen "aan"of "uit" worden gezet bij bekijken op mobieltjes.............En  dat is weer het mooie van "maatwerk"  dat voor uw bedrijf optimaal kan worden ingericht !
Image

En wat moet zo eenprachtigegeschiktewebwinkeldan gaan kosten?

Kwestie van rekenen

Ook in het wereldje van WEBwinkels bestaan er veel (en grote, soms onduidelijke) verschillen. Maar u bent zakenman(vrouw) genoeg, om te weten, dat "Gratis" of "For Free"  altijd een addertje onder het gras heeft. Wat heb je aan gratis, als je na  je eerste 25 producten ineens een ander maandelijks abbonement moet kopen, voor € 19,50 p/mnd ? Of wanneer je boven de 200 producten komt, weer een ander pakket moet aanschaffen tegen een maandelijkse vergoeding die soms wel tot €44,= p/mnd kan zijn..............En ja ..het is soms nog gekker !
Je hoeft geen rekenwonder tezijn, om te snappen  dat dat duur betaald is.......

Eerlijke prijs, voor eerlijk product

Ja, daar houden wij van. Maar ...omdat elke webwinkel zo veel kan verschillen, is het zeggen van een fixed-prijs een ondoenlijke zaak. Wel maken wij voor een vast bedrag een complete webwinkel op maat. Met logo-ontwerp, emailbestanden, betaal modules voor IDEAL betalen, met een(groen slotje) SSL-certificaat voor secure en veilig online shoppen en  het bestellingen overzicht. Het invoegen van de eerste producten ( 100/300 stuks) is inbegrepen. Dit maken we voor u op uw eigen domeinnaam/server, waar u ook volledig toegang tot heeft ! Aan de server waar uw site "gehosted" wordt  stellen we wel een aantal eisen. Indien nodig bemiddelen we daarin.
En dan het prijskaartje :  Het klinkt in eerste instantie fors, dat weten we, maar omdat u  in het tweede jaar(en alle jaren daarna)  enkel nog maar de hosting van uw domeinnaam als vaste  terugkerende kosten heeft, verdient u onze prijs zomaar teug.

U mag het zeggen

Gaat u tijd verliezen, door zelf zo een gratis pakket in te proberen te richten als webshop? Terwijl U eigenlijk  al genoeg uw handen vol heeft aan het bijhouden van de klanten in  de "gewone"winkel, met voorraad, bijvullen, administratie  enz............

Wij maken dit voor:
Image
En zoals gezegd, voor deze rekensom hoef je geen Einstein te zijn, om te snappen , dat dit een "fair "prijs  is.